TERETI SE I ZA TRGOVINU LJUDIMA: Podignuta optužnica protiv NAJVEĆEG ESTRADNOG MAKROA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERETI SE I ZA TRGOVINU LJUDIMA: Podignuta optužnica protiv NAJVEĆEG ESTRADNOG MAKROA

Tužilaštvo traži produženje pritvora

Više javno tužilaštvo u Beogradu, nakon sprovedene istrage, podiglo je optužnice protiv Mihaila Maksimovića i Dušana Milenkovića zbog krivičnih dela trgovina ljudima i posredovanje u prostituciji.

Optužnice su danas dostavljene Višem sudu.

Protiv Maksimovića optužnica je podignuta za dva krivična dela - trgovina ljudima iz člana 388 stav 1 Krivičnog zakonika i posredovanje u prostituciji, a protiv Milenkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za posredovanje u prostituciji iz člana 184 stav 1 Krivičnog zakonika.

Maksimović se tereti za trgovinu ljudima i Milenković za posredovanje u prostituciji kod oštećenih D. B i M. G. i kao saizvršioci za posredovanje u prostituciji gde je oštećena S. S.

Tokom postupka okrivljeni su se branili ćutanjem i pri tome su ostali do podizanja optužnice. Oni se i dalje nalaze u pritvoru.

Tužilaštvo je podnelo predlog da se taj pritvor produži i čeka se odluka suda.

Maksimović i Milenković u pritvoru su od februara meseca po rešenju Višeg suda.

Više javno tužilaštvo je tražilo da se pritvor produži Maksimoviću zbog opasnosti od bekstva i da ne ponovi delo dok je za Milenkovića tražilo kako ne bi ponovio delo.

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.