TERALI MASERKE DA SE SKINU GOLE Lazno se predstavljali da su policajci pa zlostavljali devojke

Izvor: medio.rs, 09.Dec.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERALI MASERKE DA SE SKINU GOLE Lazno se predstavljali da su policajci pa zlostavljali devojke

Mladići su se lažno predstavljali kao policajci i terali su devojke koje se bave masažom da se skinu gole, a potom su ih slikali i krali im novac i vredne stvari iz stanova

Zbog četiri razbojništva nad osobama čije su brojeve neposredno pre toga pronašli u oglasima, a kojima su u februaru ove godine upali u stanove lažno se predstavljajući kao policajci, Hrvati Mirza Ivan Zaračko (30), Tihomir Keleminović (31) i Matija Sučić (25) na zagrebačkom Županijskom sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << neprevoznažno su osuđeni na ukupno 13,5 godina zatvora.

Sve se odvijalo u razmaku od samo dve nedelje, s tim da su samo 6. februara doslovno jedan za drugim počinili dva prepada u dva različita stana. Naime, Zaračko je pronalazio brojeve telefona iz oglasa za masaže, te je 6. februara u 20 sati dogovorio masažu kod jedne devojke na Prečkom. Naoružani teleskopskom palicom upali su joj u stan gde su je zatekli s njenim nevenčanim suprugom te se lažno predstavili kao policajci, a zatim im zapretili da će ih pobiti ako im ne daju novac.

Foto: Promo

Glumeći policijsku pretragu, ispreturali su im stan i pritom ih pretukli. Nakon što su pronašli uplatnicu za alimentaciju, zapretili su im i ubistvom deteta. Uz pretnje su devojku naterali da se skine te je golu fotografisali, a zatim su pokupili kompjuter, novac, dokumente, mobilne telefone i još neke vrednosti.

Doslovno su odmah nakon prepada u Prečkom krenuli na novu adresu iz oglasa. Oko 22 sata upali su u stan jednoj devojci na Trnju. Ponovo su se predstavili kao policajci i počeli su da je šamaraju i traže novac. Naterali su i nju da se skine, a Keleminović ju je dva puta udario šakom u glavu. I njoj su iz stana uzeli doslovno sve što su mogli.

Četiri dana kasnije njihov se pohod nastavio. Zada su upali u stan još jedne devojke na Trnju.

Poslednju akciju izveli su u stanu jedne kineske porodice.

Javnost u Hrvatskoj ogorčena je visinom kazne koju su dobili prestupnici. A da li vi smatrate da je kazna za ovo krivično delo odgovarajuća?

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.