TELO ŽENE PRONAĐENO U FAZI RASPADANJA U NOVOM SADU: Leš pronađen na krevetu, a oko njega su bili GOLUBOVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELO ŽENE PRONAĐENO U FAZI RASPADANJA U NOVOM SADU: Leš pronađen na krevetu, a oko njega su bili GOLUBOVI!

Policajci zatekli jeziv prizor

U stanu sa brojem 42 na devetom spratu u Balzakovoj 37 u novosadskom naselju Liman, u petak je pronađeno beživotno telo Biljane Nestorović (59), stanarke ove trinaestospratnice. Njeno beživotno telo je nađeno u krevetu u sobi.

Nepoznato je koliko dugo je tu bila mrtva, a ne isključuje se mogućnost se da je nesrećna žena koja je živela sama, preminula možda i pre nekoliko meseci.

Telo je otkrila policija koja je po odobrenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadležnog tužilaštva razvalila vrata i ušla unutra. Zaposleni u Centru za Socijalni rad, koji je kao staratelj bio dodeljen Nestorovićevoj, s obzirom na to da joj je, kako se nezvanično saznaje, 2015. godine sudskom odlukom oduzeta poslovna sposobnost, pokušavali su da stupe u kontakt sa njom, ali u tome, međutim nisu uspeli, te su obavestili policiju.

Jedan od stanara solitera, koji je sa policijom ušao u stan na devetom spratu, kaže, da je nesrećna žena pronađena na krevetu u velikoj sobi, u kojoj su prozori bili otvoreni. Unutra je bilo puno golubova, koji su tu verovatno živeli.

- Ko zna koliko je dugo tu ležala mrtva - kaže ovaj stanar, ne želeći da mu se ime objavljuje u novinama, i dodaje da kada su obili vrata mislili da ona nije unutra. Lanac sa unutrašnje strane je bio zakačen, što je bio znak da je verovatno u stanu. - Na sve strane je puno stvari, kao i na krevetu u kom je nađena. Nikakav neprijatan miris niko u zgradi nije osetio, verovatno zbog otvorenog prozora, pa je vazduh stalno ulazio, a i na devetom spratu, zbog visine je veća promaja.

U Centru za socijalni rad kažu da za nesrećnu ženu niko od 2014. godine nije pitao, i da su oni zbog toga, dopisima od policije tražili da je pronađu. U Centru potvrđuju da je ona izvesno vreme boravila u Prihvatilištu za odrasle, ali da je odatle samovoljno otišla. Još dodaju da su i oni jesu bili staratelji, ali da se i to menjalo.

Ova pedesetosmogodišnja žena je, po pričama pojedinih komšija, ostala da živi sam u stanu posle smrti roditelja. Navodno ima neke srodnike, ali oni ne žive u Novom Sadu. Sa ostalima u zgradi se nije družila, retko su je viđali, pa im, kako kažu, nije bilo čudno što je ne viđaju i što iz njenog stana ne dopiru nikakvi zvuci.

- Znam da je jedno vreme boravila u Domu za stare u Futogu, ali da je odatle otišla pre nešto više od godinu dana - kaže jedan stanar - Navodno se od tada nije javljala Centru za socijalni rad.

Stanari ove trinaestopspratnice koji su poznavali nesrećnu ženu, kažu da ne pamte kada su je poslednji put videli, ali im to, dodaju, nije bilo čudno, jer se nije ni sa kim družila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.