TELO VRETENO I MANJI NOS Evo kako se Jelisaveta promenila od pocetka karijere

Izvor: medio.rs, 09.Jul.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELO VRETENO I MANJI NOS Evo kako se Jelisaveta promenila od pocetka karijere

Atraktivna glumica poslednjih godina vodi računa o fizičkom izgledu, zbog čega sada izgleda mnogo bolje nego pre

Jelisaveta (Orašanin) Teodosić poslednjih nekoliko godina dosta je ulagala u svoj izgled, pa sada izgleda kao bomba! Novopečena supruga košarkaša Miloša Teodosića i popularna glumica drastično je smršala i operisala nos!

- Jelisaveta je godinama mučila muku s devijacijom nosa i na kraju je morala na operaciju. Urađena joj je i manja estetska korekcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pa joj je sada nos dosta tanji nego ranije. Mislim da je tu intervenciju uradila još pre četiri godine - kaže naš izvor.

FOTO: PRINTSCREEN

Sazrela s godinama

U prilog ovim našim saznanjima idu i Jelisavetine fotke iz 2010, kad je snimala tinejdžersku seriju „Totalno novi talas“. Tada je imala samo 22 godine, nekoliko kilograma viška, kao i evidentno širi nos. Gospođa Teodosić je u međuvremenu izrasla u pravu bombu. Drastično je promenila svoj imidž, posvetivši se zdravoj ishrani i sportu. Shvatila je koji su joj aduti najjači, pa svoje duge, savršeno izvajane noge uvek stavlja u prvi plan.

Aktivni treninzi

- Ona se poslednje dve godine dosta aktivirala, a naročito otkako je počela da igra u seriji „Vojna akademija“, gde ima dosta fizičkih aktivnosti. Naporedo s tim, Jelisaveta je počela i redovno da trenira, ove godine je istrčala polumaraton. Nije ni čudo što se udala za sportistu (smeh) - kaže naš izvor blizak glumici.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.