TELA SRPSKE PORODICE NA NIČIJOJ ZEMLJI! Albanci zabranili da se sahrane Šutakovići, uskratili im poslednju želju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELA SRPSKE PORODICE NA NIČIJOJ ZEMLJI! Albanci zabranili da se sahrane Šutakovići, uskratili im poslednju želju!

Sahrana petoro članova porodice Šutaković iz Đakovice, koje su pre 20 godina ubili teroristi OVK — odložena je do daljnjeg.

Zvaničan razlog zbog kog njihova tela, koja su ekshumirana pre nekoliko meseci iz masovne grobnice „Bunker“, posle veštačenja u Hagu nisu dopremljena na Kosovo i Metohiju — nije naveden.

Nezvanično se saznaje da je problem nastao, zato što je je u Prištini raspuštena vlada privremenih institucija, pa „ne postoji ovlašćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lice“, koje bi potpisalo „dozvolu“ za otpust posmrtnih ostataka.

U isto vreme, za Prištinu je diskutabilno i da se u Pećkoj patrijaršiji održi opelo, što je bila želja porodice ubijenih.

Nedeljka i Darinku, kao i njihova tri maloletna sina Aleksandra, Đorđa i Radomana 12. juna 1999. godine kidnapovali su i ubili albanski teroristi. Odveli su ih iz njihovog doma u Đakovici, koju nisu želeli da napuste. Sve dok njihovi posmrtni ostaci nisu pronađeni — vodili su se kao nestali.

BONUS VIDEO: Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.