TAKVA VRSTA KRŠENJA ZAKONA I TERORIZMA JE NEZAPAMĆENA Mirković: Za nasilne demonstracije kriv Đilas

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 15:42

"TAKVA VRSTA KRŠENJA ZAKONA I TERORIZMA JE NEZAPAMĆENA" Mirković: Za nasilne demonstracije kriv Đilas

Mirković izražava zahvalnost pripadnicima MUP-a, među kojima je i sinoć bilo povređenih.

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je danas da je za još jedne nasilne demonstracije isključivo krivac Dragan Ðilas, čiji su saradnici i istomišljenici, kako kaže, "pozivali da se ustane jer se mirnim putem ništa neće promeniti".

- Međusobne tuče, ubadanje nožem, bezumno kamenovanje policije, razbijanje Skupštine, bacanje šok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bombi, fašistički pozdravi i nasilje koje je trajalo satima, apsolutno je nedopustivo i nešto što niko normalan ne može da podrži, pogotovo ne onaj ko priželjkuje jaku, stabilnu i uspešnu Srbiju - kaže Mirković, a navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Ističe da će za sve što se dešava morati da odgovara i Dragan Ðilas koji poziva na ulicu, kao i Marinika Tepić, koja je, kako navodi Mirković, sinoć pokušala da blokira auto-put u Novom Sadu, dok danas poziva da se to isto učini u Beogradu.

- Takva vrsta kršenja zakona i terorizma je nezapamćena i pozivam državne organe da reaguju u skladu sa zakonom i onemoguće realizaciju ovakvih suludih ideja - ističe Mirković.

Navodi da se nakon scena od prethodnih večeri, postavlja pitanje šta može da se očekuje veceras kada iz Saveza za Srbiju ponovo pozivaju da se nastavi sa demonstracijama.

- Srbija je jaka i pobediće, a bolesna ambicija tajkuna i stranog faktora nikada neće pobedi normalnu i pristoju Srbiju, koja je 21. juna nedvosmislenu podršku dala upravo Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, jer se na vlast u Srbiji dolazi izborima, a ne nasiljem i demoliranjem gradova - kaže Mirković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.