TAKO TO RADI PREDSEDNIK Dok je Đilas fizički napadao građane zbog kanalizacije, Vučić saslušao narod i obećao pomoć (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO TO RADI PREDSEDNIK Dok je Đilas fizički napadao građane zbog kanalizacije, Vučić saslušao narod i obećao pomoć (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je saslušao svoj narod koji ima probleme nakon obilnih padavina, i pokazao je kako to rade pravi ljudi, a ne kao Dragan Đilas koji je kao gradonačelnik 2011. godine fizički napadao građane zbog pitanja o rešavanju problema kanalizacije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je obišao građane u Borči i Kotežu kojima su obilne kiše napravile probleme.

Predsednik je došao bez policije i isturanja saradnika, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi bio sa svojim narodom.

Problemi sa kojim se suočavaju Beograđani nastali su mnogo pre Vučića i njegove vlasti, još za vreme Dragana Đilasa koji je tada čak i fizički napadao građane zbog pitanja o sumnjivim tenderima za Vodovod i Kanalizaciju.

Naime, kada je Đilas bio gradonačelnik boravio je u Sopotu i fizički nasrnuo na građanina koji je samo postavio pitanje oko toga zašto su u Vodovodu i kanalizaciji nabavljeni viseštruko skuplji delovi i mašine.

Pogledajte video kako je to izlgedalo te 2011. godine:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednik Vučić uz svoj narod, a Đilas napadao sugrađane zbog 'nezgodnih' pitanja! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 24.Jun.2019

Predsednik Srbije i danas je sa svojim narodom, a nekada je Dragan Đilas kao vlast napadao građane zbog pitanja o sumnjivim tenderima za Vodovod i Kanalizaciju.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.