TAJANSTVENI ZVUK USPANIČIO AMERIKANCE! Tresla se cela Kalifornija - građani DIGLI PANIKU, niko ne zna šta se desilo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 22:58

TAJANSTVENI ZVUK USPANIČIO AMERIKANCE! Tresla se cela Kalifornija - građani DIGLI PANIKU, niko ne zna šta se desilo (VIDEO)

Misteriozni zvuk pojedine je podsetio na neku od prirodnih katastrofa.

Tajanstveni zvuk potresao je američki grad San Dijego u blizini granice sa Meksikom, što je dovelo do fantastičnih spekulacije među stanovnicima. Za razliku od dva prethodna incidenta, koja su se dogodila u roku od 10 minuta posle 17 časova po lokalnom vremenu, poslednji se desio posle zalaska sunca oko 20:20.

Prema korisnicima društvenih mreža, ekstremno glasna buka podstakla je stanovnike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da u pidžamama pohrle ka svojim komšijama, pitajući ih da li su i oni čuli zastrašujući zvuk.

Probijanje zvučnog zida, eksplozija i zemljotres bili su među najpopularnijim "osumnjičenima".

OK, I think I know where that boom came from, San Diego: pic.twitter.com/zjXXRPk2Gx

— Mariel (@themarielhatter) June 9, 2021

Scenario po kome je zemljotres protresao San Dijego, kasnije je odbacio Američki geološki zavod, navodeći da u blizini tog grada nisu zabeleženi potresi.



​Druga smatra da je buku verovatno proizveo korpus američkih marinaca, koji su prethodno upozorili stanovnike na bojevo gađanje.

Gradonačelnik San Dijega je takođe govorio o incidentu i iskoristio priliku da podseti stanovnike da se vakcinišu protiv kovida 19.

It scared the hell out of us. Sounded like a gas explosion.

Mystery shaking felt, boom heard across San Diego County for third time in 2021 https://t.co/wWeMFrszHg

— Ander C. Lark (@DefiantAndi) June 9, 2021

​Prema američkim medijima, ovo je treći put ove godine da se desio misteriozni incident, koga su mediji nazvali "zemljotresom". Prethodna dva puta incident se dogodilo u februaru i martu, a stanovnici su pretpostavljali da su bili svedoci zemljotresa. Međutim, američka Geološka služba kasnije je objavila da zemljotresa nije bilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.