TAD SAM JOJ POKAZIVAO KAKO SE JAŠE Oglasio se Stanivuković i otkrio ko je devojka sa šokantnog snimka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 09:02

"TAD SAM JOJ POKAZIVAO KAKO SE JAŠE" Oglasio se Stanivuković i otkrio ko je devojka sa šokantnog snimka (VIDEO)

Snimak na kom jedna devojka jaše gradonačelnika Banjaluke izazvao je pometnju na mrežama. Sada je Draško Stanivuković otkrio kako je nastao.

Naime, već nekoliko dana Draško Stanivuković je u centru pažnje zbog snimka koji se proširio regionom, a na kojem ga koleginica jaše i naziva konjinom.

"Ispraviš leđa i uzmeš moju kragnu, kao da su od konja uzde..." govori Stanivuković na snimku, dok devojka sedeći mu na leđima uzvikuje "ojha". Gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Banjaluke joj potom daje uputstva kako da upravlja konjem, kojom nogom, gde i kako treba da udari, simulirajući jahanje.

Pogledajte snimak:

Ovim povodom oglasio se gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković koji je izjavio da je reč o snimku koji je nastao pre tri godine.

- Moja greška šteti samo meni, ali nema štetu na bilo koju osobu pored mene, ni na druge osobe ni na moju porodicu. Na snimku se sa mnom nalazi meni draga prijateljica iz srednje skole. To se dogodi kada nekad čovek radi po 17, 18 sati dnevno. Mislim da sam tada bio na treninzima i tad sam joj pokazivao kako se jaše i šta sam učio - istakao je Stanivuković gostujući na TV "Prva".

Kako kaže, snimak nije nastao ni u periodu mandata za poslanika, niti izbora za gradonačelnika.

- Mislim da čak nije bilo ni u toku radnog vremena. Snimak je nastao oko 7, 8 uveče. Vidite, i ja i moja prijateljica smo u političkoj borbi dugo, ona je 10, 12 godina uz mene. Ništa ružno, ništa vulgarno nismo uradili. To su ljudske, normalne stvari. Znate šta je ključ, da je neko profesionalan na radnom mestu, a mislim da ja to jesam - istakao je gradonačelnik Banjaluke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.