Izvor: Beta, 30.Jul.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS o učešću na okruglom stolu: Nisu to pregovori vlasti i opozicije

Savez za Srbiju (SzS) saopštio je da današnji okrugli sto na beogradskom Fakultetu političkih nauka (FPN), na kom su na poziv FPN i Fonda za otvoreno društvo, učestvovali predstavnici političkih partija i nevladinih organizacija kao i profesori tog fakulteta, "nisu nikakvi pregovori vlasti i opozicije". U saopštenju se navodi da su predstavnici SzS na današnjem skupu izneli stavove tog opozicionog bloka, "bazirane na sporazumu o izbornim uslovima koji su potpisale sve opozicione stranke u decembru 2018. godine, na Sporazumu sa narodom i preporukama i zaključcima Stručnog tima protesta 1 od 5 miliona".Savez je dodao da će poštovati zahtev organizatora okruglog stola i da neće iznositi u javnost diskusije učesnika skupa na Fakultetu političkih nauka. 

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SzS o učešću na okruglom stolu: Nisu to pregovori vlasti i opozicije

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2019

Savez za Srbiju (SzS) saopštio je da današnji okrugli sto na beogradskom Fakultetu političkih nauka (FPN), na kom su na poziv FPN i Fonda za otvoreno društvo, učestvovali predstavnici političkih partija i nevladinih organizacija kao i profesori tog fakulteta, "nisu nikakvi pregovori vlasti i opozicije"...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.