Svi ste čuli za pesmu TEBI MOJA MAZO, a znate li da je nastala zbog jedne prelepe Marije iz Niša? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 23:35

Svi ste čuli za pesmu "TEBI MOJA MAZO", a znate li da je nastala zbog jedne prelepe Marije iz Niša? (FOTO)

Priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Sigurno ste i vi na nekom slavlju i proslavi čuli kultnu pesmu "Tebi moja mazo" koju izvodi Srđan Milošević i dobro poznate stihove o fatalnoj ljubavi, ali da li znate kako je ta pesma nastala? A sigurno niste znali da je za ovu numeru i stihove kriva upravo jedna Marija iz Niša!

Da, dobro ste pročitali, Marija iz Niša! Naime, reč je o jednoj prelepoj crnki, Mariji, koja je bila inspiracija za ovu pesmu. Reč je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila o platonskoj ljubavi prema ovoj Mariji, a kako ona izgleda možete videti na fotografiji ispod.

Nakon otkrića kako je pesma nastala nije ni čudo što mnogi mladiću baš ovu pesmu posvećuju svojim neprežaljenim ljubavima i pevaju im "tebi moja mazo, tebi moje srce pripada. Druge ljubim lažno, voleti ih neću, neću nikada".

Već 20 godina ova pesma je apsolutni hit, a upravo sada je otkrivena i tajna ove numere, kao i kakva se ljubavna zavrzlama vodila zbog jedne Marije, ni manje ni više nego iz Niša.

Ipak, ostaje prava misterija šta se stvarno desilo u toj platonskoj ljubavi i kome je "fatalna" Marija sve osvojila srce? Dok ne otkrijemo i ovu stranu priče i ne oglasi se lepa Marija, ostaje nam da hit "Tebi moja mazo" slušamo na svadbama i proslavama, a pogotovo kad na veselje stignu i trubači.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.