Sveštenik ISTERIVAO ĐAVOLA iz učenice kod Mladenovca koja je ispuštala je JEZIVE KRIKE: Izađi iz mene, pusti me!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik ISTERIVAO ĐAVOLA iz učenice kod Mladenovca koja je ispuštala je JEZIVE KRIKE: Izađi iz mene, pusti me!

Stravične scene u holu osnovne škole

Hodnikom osnovne škole "Bika Simić" u Velikoj Krsni nadomak Mladenovca odjekivali su zastrašujući krici. Devojčica se otimala, grčila. Oči su joj se prevrnule, umesto zenica videle su se samo beonjače… četiri odrasle osobe su pokušavale da je smire sat vremena. Sveštenik je sve glasnije izgovarao molitvu…

Pročitajte i:

Nekoliko meseci unazad grupa đaka oveškole se zabavljala igricom "prizivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duhova i demona". A onda se sve pretvorilo u stravičan prizor. Zaposleni su s lokalnim pospom morali da pribegnu isterivanju đavola iz učenice osmog rareda.

- Cela Velika Krsna je preplašena. U prvom trenutku sam pomislio da je neka tinejdžerska šala, ali nam se svima sledila krv u žilama kada smo je videli. Napad je počeo ispred fiskulturne sale, u školskom hodniku. Nesrećna devojčica je ispuštala jezive krike. Vikala je: "Izađi iz mene, pusti me!" Oči su joj bile bele. Došla je njena majka, koja ju je sve vreme grlila i dozivala, ali dete nije reagovalo. Samo je vištalo i grčilo se – kaže jedan od očevidaca.

U prvi mah su mislili da je napad epilepsije, ali kad su shvatili da nije, neko se dosetio da pozove seoskog sveštenika.

- Sveštenik je čitao olitvu, nastavnici i direktor su držali devojčicu. Njih četvoro je jedva uspelo da je savlada. Svi su se tresli od straha. Nakon 15 minuta molitve, ona je počela da se smiruje. Prišla je svešteniku, zagrlila ga i rekla: "Hvala ti, Bože, što si me spasao."

Devojčica je u septembru kako se saznaje, doživela veliki stres kada joj je preminula drugarica. Od tada je roditelji vode kod psihologa, ali nije uspostavljena nikakva dijagnoza. Pre ovog poslednjeg događaja, bila je mesec dana u beogradskom Institutu za mentalno zdravlje u Palmotićevoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pop isterivao đavola iz učenice u Velikoj Krsni?!

Izvor: Mondo, 09.Dec.2017

Bizarnu priču o navodnom isterivanju đavola iz učenice osnovne škole "Bisa Simić" u Velikoj Krsni objavio je tabloid "Kurir". Prema pisanju tog lista, sve se dogodilo posle igre prizivanja duhova...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Grupa đaka osnovne škole "Bisa Simić" u Velikoj Krsni nekoliko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.