Svečana akademija povodom obeležavanja Dana Univerziteta u Nišu

Izvor: Megafon.co, 14.Jun.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečana akademija povodom obeležavanja Dana Univerziteta u Nišu

U petak, 15. juna, biće održana Svečana akademija povodom obeležavanja Dana Univerziteta u Nišu. Program počinje od 12 sati u velikoj sali Univerziteta. Na svečanosti će nastupiti hor Fakulteta umetnosti u Nišu i biće dodeljena priznanja Univerziteta.
Svečanoj akademiji prisustvovaće veliki broj zvanica, gostiju i saradnika među kojima su ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević, državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Marko Milenković, Vladika niški, gradonačelnik Niša, predstavnici Nišavskog okruga, Vojske Srbije, Ambasade i Generalnog konzulata Bugarske, velikog broja univerziteta iz zemlje i inostranstva.
Od 20 sati biće održan koncert Akademskog hora Studentskog kulturnog centra Niš, a pobednicima Univerzitetske sportske lige biće dodeljena priznanja. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika, umesto u dvorištu Univerziteta, tradicionalnom mestu događaja, koncert će se održati u velikom holu Univerziteta u prizemlju. Takođe, zbog lošeg vremena, odlaže se pozorišni maraton Akademskog pozorišta SKC Niš koji je planiran za subotu u 21 sat, saopštili su sa niškog Univerziteta. Novi datum pozorišnog maratona, koji se tradicionalno održava u Banovini, biće naknadno određen.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.