Sve vreme ste jeli toblerone pogrešno: Ovako se lome trouglovi

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve vreme ste jeli toblerone pogrešno: Ovako se lome trouglovi

Svi vole toblerone, bilo da se radi o minijaturnim verzijama, konvencionalnom pakovanju ili džinovskom paketu iz prodavnica na aerodromima.

S druge strane, gotovo je nemoguće odlomiti jedan trougao a da bar malo čokolade na završi na prstima, pa ljubitelji ove poslatice često odustanu i zagrizu svaki komad zubima.

Znači li to da je trougaona čokolada koju obožava ceo svet loše dizajnirana? Apsolutno ne - vi je jednostavno jedete, piše Independent.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Naime, čokolada Ttblerone je tako dizajnirana s razlogom. Jutjub korisnik "SatchB11" demonstrirao je pravi način za otkidanje i jelo trouglića ovog božanstvenog slatkiša.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.