Svakog dana sedeo na prozoru kovid bolnice... Fotografija koja je obišla svet i naterala sve da zaplaču! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 12:10

"Svakog dana sedeo na prozoru kovid bolnice..." Fotografija koja je obišla svet i naterala sve da zaplaču! (FOTO)

Džihad je najmlađe dete i bio je jako blizak s majkom

Slika muškarca iz Palestine koji se svakodnevno peo na prozor kovid bolnice da bi video svoju majku, rasplakala je svet...

Tridesetogodišnji muškarac iz Palestine, Džihad Al-Suvaiti, svakodnevno je sedeo na prozoru bolnice, kako bi video svoju majku koja je zaražena korona virusom. On je satima sedeo na prozoru svakog dana, kako bi se uverio da njegova majka prima svu potrebnu pomoć.

I to je radio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve dok nije preminula.

الشاب جهاد السويطي من الضفة الغربية يتسلق كل ليلة جدار المستشفى الذي تقبع به والدته للعلاج من فيروس كورونا من أجل دعمها ومواساتها.

والدته فارقت الحياة منذ قليل! pic.twitter.com/wYuHoS4Ng0

— Dr. Ramy Abdu| د. رامي عبده (@RamAbdu) July 16, 2020

-Tako bi proveo veći deo dana, posmatrajući stanje svoje majke, sišao bi tek kad bi se uverio da ona spava - ispričao je jedan bolnički službenik za "Al Araby".

S obzirom na to da su posete bolnici zabranjene, muškarac se dosetio da na ovaj način ipak bude upućen u stanje svoje majke.

The son of a Palestinian woman who was infected with COVID-19 climbed up to her hospital room to sit and see his mother every night until she passed away. pic.twitter.com/31wCCNYPbs

— Mohamad Safa (@mhdksafa) July 18, 2020

-, pogotovo nakon smrti našeg oca pre 15 godina. Majka je bolovala od leukemije, a pre nekoliko nedelja testirana je pozitivno na korona virus. Kad je saznao za njenu smrt, Džihad je bio veoma uznemiren. Ali čini se da se sada pomirio sa tim- ispričao je njegov vrat Rasmi.

Fotografija ovog muškarca već nekoliko dana kruži društvenim mrežama i izazvala je brojne reakcije, a nakon smrti majke jedan karikaturista mu je posvetio i ilustraciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.