Svako ima pravo do poseti UN, ali Kosovo nije članica

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svako ima pravo do poseti UN, ali Kosovo nije članica"

Premijerka Srbije izjavila je sinoć kako "opozicionari iz Srbije po hodnicima Ujedinjenih nacija pokušavaju da uhvate što više zvaničnika", a da veruje da to isto rade i kosovski lideri.

- Pretpostavljam da to rade i gospodin Pacoli, Haradinaj i Tači - navela je Brnabić za tv Pink, uz napomenu da Kosovo nije članica UN i da ne bi ni mogla da bude, ali da svako ima pravo da privatno poseti UN.

Za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od predstavnika administracije u Prištini i srpskih opozicionara koji se, kaže, fotografišu sa zvaničnicima UN zbog lične promocije, ona je u Njujorku da bi uradila najbolji mogući posao za Srbiju.

- Nije mi važno koliko imam sastanaka i fotografija, već sa čime ću izaći pred građane Srbije i šta ćemo mi doneti kući. Svako može da bude u hodniku UN, ali ne može svako da prisustvuje važnim sastancima i da postiže neke dogovore za svoje građane - rekla je Brnabić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.