Švajcarska i Danska na EP, devet golova Italije

Izvor: Danas, 19.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarska i Danska na EP, devet golova Italije

Fudbalska reprezentacija Švajcarske plasirala se večeras na Evropsko prvenstvo 2020. godine, pošto je na gostujućem terenu pobedila Gibraltar sa 6:1, u kvalifikacionoj Grupi D. Članak Švajcarska i Danska na EP, devet golova Italije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za aplauze treba više

Izvor: Danas, 19.Nov.2019

Srbija je u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završila isto onako kako ih je započela - remijem. Članak Za aplauze treba više se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Dejan Nikolić: Možda poslanici EP u decembru neće doći

Izvor: Danas, 19.Nov.2019

Verbalni napadi na poslanicu Evropskog parlamenta Tanju Fajon su poruka predstavnicima EP da nisu dobrodošli. Zato mislim da poslanici EP u decembru neće ni doći na dogovorenu treću rundu razgovora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.