Sutra u Beogradu komemoracija i sahrana Šabana Šaulića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra u Beogradu komemoracija i sahrana Šabana Šaulića

Sahrana pevača Šabana Šaulića biće obavljena sutra u 15 sati u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Pre toga, u 11 sati u Skupštini grada Beograda, biće održan komemorativni skup povodom tragične smrti pevača, prenela je RTS.

Šaban Šaulić, "kralj narodne muzike", kako su ga s poštovanjem zvali, poginuo je 17. februara u 68. godini, u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, blizu grada Bilefelda.

Šaulić je automobilom krenuo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aerodrom kada se dogodila nesreća, u kojoj je život izgubio i njegov dugogodišnji prijatelj, muzičar Mirsad Kerić, koji je bio za volanom.

Na njih je, u velikoj brzini, naleteo automobil kojim je upravljao Turčin Alsin Levent i udario ih otpozadi, posle čega su oba vozila izgubila kontrolu i udarila u bankine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šaban Šaulić sahranjen na Novom groblju u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2019, 04:57

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju...Poslednji pozdrav tragično nastradalom pevaču uputili su porodica, prijatelji, kolege, saradnici i brojni poštovaoci njegovog bogatog opusa...Više od hiljadu prisustvovalo je sahrani...Dok se spuštao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.