Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2020, 12:55

Sutra sunčano i toplo, u nekim delovima zemlje uveče pljuskovi

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo uz moguće kratkotrajne pljuskove tokom noći na zapadu i severu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren, istočni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura kretaće se od 14 do 21, a najviša od 30 do 34 stepena.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo.

Najniža temperatura biće oko 21, a najviša oko 33 stepena.

U četvrtak će biti pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sunčano i toplo, ujutru na severu, a posle podne i u ostalim krajevima moguć je lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

U petak pre podne biće pretežno sunčano, a zatim promenljivo i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova, grmljavine i lokalno obilnijim padavinama u subotu.

Biometeorološka prognoza za sredu, 1. jul 2020. godine:

Relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika može usloviti smanjenje tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Osobama sa srčanim problemima i astmatičarima se i dalјe savetuje oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu promenlјivog raspoloženja i glavobolјe. Savetuje se smanjena fizička aktivnost i zaštita od UV zračenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.