Sutra sunčano i toplije: Evo kakva nas prognoza očekuje u narednih sedam dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplije: Evo kakva nas prognoza očekuje u narednih sedam dana

U Beogradu će biti pretežno sunčano i malo toplije

Sutra će u Srbiji biti pretežno sunčano i toplije, saopštio je RHMZS. Minimalna temperatura će se kretati od 3 stepena u Vojvodini do 13 stepeni na istoku zemlje, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena.  Vetar će biti slab i umeren severozapadni, na istoku povremeno jak.

Iskoristite sunčani dan, uskoro stiže kiša: Najviša dnevna temperatura 23 stepena

, vetar slab do umeren severozapadni, minimalna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << temperatura oko osam, maksimalna dnevna oko 19 stepeni.

Ujutru će biti MRAZ, a popodne ćete se ŠOKIRATI

U narednih sedam dana, u Srbiji će biti toplo sa temperaturama oko prosečnih vrednosti, u petak i za vikend u košavskom području uz umeren i jak jugoistočni vetar koji ce na jugu Banata imati olujne udare.  Do subote pretežno sunčano, u subotu posle podne u jugozapadnim i zapadnim predelima Srbije naoblačenje ponegde sa kišom ili pljuskovima.

Temperaturni ŠOK! U Srbiji danas TOTALNI OBRT!

Zatim promenljivo, ponegde sa kratkotrajnom kisom ili pljuskom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.