Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2020, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra promenljivo oblačno, uveče kiša i susnežica

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, u većem delu dana biće suvo sa sunčanim periodima, posle podne na jugozapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se jače naoblačenje sa kišom, u brdskim predelima sa mešovitim padavinama (kišom i susnežicom), na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, severni, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do četiri stepena Celzijusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << najviša dnevna od osam do 12 stepeni.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, veći deo dana suvo sa sunčanim intervalima a posle podne se očekuje jače naoblačenje, kasno uveče i tokom noći sa kišom.

Duvaće slab i umeren, severni, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od dva do četiri stepena a najviša dnevna oko 11 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do subote biti malo hladnije, u četvrtak još sa padavinama (u nižim predelima kiša, u brdima kiša i sneg, a na planinama sneg) kada će duvati umeren i jak severozapadni vetar. U nedelju i početkom naredne sedmice očekuje se porast temperature.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 19. februar, 2020:

Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hroničničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima i reumatičarima. Reumatski bolovi i glavobolјa će biti izraženi kod meteoropata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno, sa sunčanim periodima, do 12 stepeni

Izvor: B92, 19.Feb.2020, 00:49

Beograd -- U Srbiji promenljivo oblačno, u većem delu dana suvo sa sunčanim periodima, posle podne na jugozapadu, uveče i tokom noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom...U brdskim predelima očekuju se mešovite padavine (kiša i susnežica), na planinama sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki...

Nastavak na B92...

Promenljivo oblačno, uveče kiša i susnežica

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Feb.2020

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, u većem delu dana biće suvo sa sunčanim periodima, posle podne na jugozapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima, očekuje se jače naoblačenje sa kišom, u brdskim predelima sa mešovitim padavinama (kišom i susnežicom), na planinama sa snegom,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.