Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra promenljivo oblačno, pljuskovi i grmljavina

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod,Duvaće slab, zapadni i severozapadni vetar.

Najniža temperatura kreatće se od 11 do 16 stepeni, najviša od 20 do 25 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, povremeno s kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab vetar, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće 6, najviša 24 stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
U Srbiji će u sredu i četvrtak biti promenljivo oblačno i malo toplije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom. Od petka će biti pretežno sunčano i još toplije uz retku pojavu poslepodnevnih pljuskova i grmljavina, najviša temperatura kretaće se od 28 do 32 stepena.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim obolјenjima se savetuje izvesna opreznost usled očekivanog uticaja biometeoroloških prilika. Glavobolјa, reumatski bolovi i nervoza su mogući kod svih osetlјivih osoba.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

I danas u Srbiji pljuskovi, grmljavina

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2019, 08:07

U Srbiji će i danas vreme biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je RHMZ...Duvaće slab zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 11 do 16 stepeni, a najviša od 20 do 25 stepeni...I u Beogradu će biti promenljivo oblačno, povremeno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.