Sutra počinje Medjunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs

Izvor: Beta Video, 07.Maj.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje Medjunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs

BEOGRAD - Jubilarni 10. Medjunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs biće otvoren sutra u velikoj dvorani Centra ``Sava`` u Beogradu, projekcijom filma ``Još jednom s emocijom``, o nastanku čuvenog albuma Nika Kejva. Na festivalu će biti prikazano 89 filmova iz 40 zemalja sveta, u 11 programskih celina. Slogan ovogodišnjeg Festivala je ``Nije još mrak`` iz naslova filma Frenkija Fentona koji se takmiči za nagrade ovogodišnjeg Beldocs-a.(trejler)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Film o najdužoj modernoj opsadi grada na Beldoksu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2017, 07:14

Dva ostvarenja "Pešmerga" i "Bitka za Mosul" kontroverznog francuskog filozofa, publiciste i pisca Anri Levija, kao i njegov dolazak u Beograd izazvaće najviše pažnje publike i medija na našem festivalu, kazala je Tanjugu dramaturg Nataša Govedarica selektorka programa "Kreacija vs. destrukcija"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.