Sutra naoblačenje s kišom, na planinama susnežica i sneg

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Dec.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra naoblačenje s kišom, na planinama susnežica i sneg

U Srbiji će sutra ujutro biti pretežno sunčano, posle podne na severu, a do kraja dana i uveče i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u skretanju na zapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do tri stepena, a najviša dnevna od sedam do 12 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, od sredine dana postepeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povećanje oblačnosti, a kasno posle podne i uveče povremeno sa kišom. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u skretanju na zapadni. Jutarnja temperatura biće oko tri, a najviša dnevna oko 12 stepeni.

U Srbiji u ponedeljak na severu prestanak padavina i delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. U toku noći sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima. Zatim od utorka umereno do potpuno oblačno, malo hladnije, mestimično sa slabom susnežicom i snegom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 9. decembar 2018:

Očekuje se relativno nepovolјna biometeorološka situacija. Poseban oprez savetuje se cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima, kao i nervno labilnim osobama. Kod meteoropata su mogući pospanost, bolovi u mišićima i zglobovima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sutra naoblačenje s kišom, na planinama susnežica i sneg

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 00:49

Beograd -- U Srbiji će sutra ujutro biti pretežno sunčano, posle podne na severu, a do kraja dana i uveče i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom...Na planinama sa susnežicom i snegom, saopštio je RHMZ...Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u skretanju na zapadni...Jutarnja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.