Sutra javna licitacija za zakup tezgi na pijacama u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra javna licitacija za zakup tezgi na pijacama u Novom Sadu

Javna licitacija za rezervaciju slobodnih prodajnih mesta, kao i zakup slobodnih poslovnih prostora, zemljišta za postavljanje manjeg montažnog objekta i reklamnih prostora na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci u Novom Sadu i pijacama u Sremskoj Kamenici i Petrovaradinu održava se sutra, u 10.00 časova, u prostorijama JKP "Tržnica" Novi Sad - obaveštavaju iz tog preduzeća. 

Sva obaveštenja u vezi raspisanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oglasa mogu se dobiti u prostorijama JKP "Tržnica" Novi Sad, ulica Žike Popovića broj 4, u službi za komercijalne poslove ili na telefon 021/ 480 85 18 svakog radnog dana od 08 - 14 časova, kao i na oglasnim tablama na svakoj od pijaca.

O sutrašnbjoj licitaciji zainteresovani se mogu informisati i putem sajta  preduzeća www.nstrznica.co.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U sredu licitacija za prodajna mesta na novosadskim pijacama

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2019

Javna licitacija za davanje u rezervaciju slobodnih prodajnih mesta, kao i zakup slobodnih poslovnih prostora, zemljišta i reklamnih prostora na pojedinim pijacama u Novom Sadu, Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici održaće se danas, 2. oktobra, u prostorijama "Tržnice" u Ulici Žike Popovića 4...U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.