Šutanovac lažnim optužbama i političkim lešinarenjem pokušava da skupi neki politički poen

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šutanovac lažnim optužbama i političkim lešinarenjem pokušava da skupi neki politički poen"

Suludim optužbama i brutalnim lažima, kojima optužuje Vučića, Šutanovac ne govori toliko o Vučiću, koliko govori o sebi

- Bedan je i licemeran Dragan Šutanovac kada, svesno prećutkujući da se najodvratnije i najmorbidnije pretnje, što putem medija, što preko društvenih mreža, danas upućuju Aleksandru Vučiću i da mu svakodnevno baš Šutanovac i njemu slični crtaju metu na čelu, pokušava za sebe i svoju jadnu skupinu vucibatina skupi neki politički poen lažnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužbama i političkim lešinarenjem - naveo je u saopštenju potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Šule se opet izleteo: "Založio se" za smanjenje cene grejanja, SNS ga suočio sa istinom

Pobesneli i raspojasani polusvet, koji se proglasio elitom, u svom ludilu i mržnji pretio je vešanjem na bandere, pucanjem u čelo, pišanjem po grobovima Vučiću i njegovoj deci, ali je Šutanovac tada ćutao, jer verovatno ne vidi ništa sporno u tome da se na takav način preti, baš kao što je ćutao kao zaliven kada je ubijen Ranko Panić, u vreme dok je on sedeo u Vladi, i to na legalno organizovanom skupu opozicije.

, licemernom bedniku i lažovu, koji je spreman da sopstvenu državu i predsednika te države optužuje na isti način na koji to rade albanski kriminalci sa Kosova i Metohije - piše u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.