Šutanovac dobio pretnje hrvatskih nacionalista

Izvor: B92, 12.Jan.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac dobio pretnje "hrvatskih nacionalista"

Beograd -- Lider DS Dragan Šutanovac objavio je na Tviteru da su mu stigle pretnje sa hrvatske adrese - Autohtone hrvatske stranke prava.

"Okrenuću te na ražnju za Srpsku Novu godinu i tvojim mesom nahraniti sve beogradske pse lutalice. Bog i Hrvati. Za dom spremni. Smrt srpskim civilima...", stoji u poruci koju je dobio Šutanovac, a podelio je sa pratiocima.

Šutanovac je za "Blic" kazao da to nije prva pretnja koju dobija, ali priznaje da ih često olako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << shvata jer dolaze sa društvenih mreža.

Ovog puta će, ipak, kako kaže, sve prijaviti policiji.

"Sada su mi posebno skrenuli pažnju da ovakve pretnje po život na nacionalnoj osnovi ne mogu da prodju bez prijave policiji", kaže Šutanovac i navodi da je nacionalna, verska i rasna netrpeljivost nedopustiva u 21. veku.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Hrvatski nacionalisti" prete Šutanovcu ražnjem!

Izvor: Mondo, 12.Jan.2018

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac objavio je na Twitteru da su mu stigle pretnje s hrvatske adrese - Autohtone hrvatske stranke prava...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Dragan Šutanovac.."Okrenuću te na ražnju za Srpsku Novu godinu i tvojim mesom nahraniti sve beogradske pse lutalice. Bog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.