Šutanovac: Neprimereni komentari o hospitalizaciji Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Neprimereni komentari o hospitalizaciji Vučića

Bivši ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac ocenio je danas da su neprimereni komentari jednog dela javnosti na vest o hospitalizaciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

"To ne doprinosi ničemu. Misle da dobijaju neke poene, lajkove na društvenim mrežama", kazao je Šutanovac tokom gostovanja na televiziji "Prva".

Šutanovac je istakao da želi da se Vučić brzo vrati na posao, "da izađe na izbore i izgubi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ih".

Govoreći o sastanku vlasti i opozicije, uz posredovanje evropskih parlamentaraca o izbornom procesu u petak, Šutanovac je ocenio da činjenica da ima posredovanja sa strane govori da "neke stvari nisu u redu".

On je dodao da bi bilo dobro da evroparlamentarci čuju stav opozicije, ali da najavljeni bojkot izbora izaziva konfuziju.

Šutanovac je istakao da mu je žao što do dijaloga o izbornom procesu nije došlo ranije.

Komentarišući incijativu "mali šengen", Šutanovac kaže da postoji negativna energija opozicije prema svemu što radi Vlada Srbije, ali da je problem što javnosti nije jasno šta ta inicijativa predstavlja, a da "ono što se saznaje iz medija izaziva konfuziju".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.