Šutanovac: Danas sa još većom verom možemo da damo doprinos da Srbija bude uređena

Izvor: Beta Video, 06.Maj.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Danas sa još većom verom možemo da damo doprinos da Srbija bude uređena

PARAĆIN - „Kada je Demokratska stranka pre 27 godina obnovljena, Desimir Tošić je rekao da je to nova nada za Srbiju i nova nada za budućnost. Kada pogledate unazad tih 27 godina ne postoji ništa dobro što je učinjeno u Srbiji, a da nisu vodile Demokrate. Zoran Đinđić je rekao da će jednoga dana demokrate doneti sve što je dobro u Srbiji. To je naš posao i danas sa još većom verom možemo da damo doprinos da Srbija bude uređena, moderna zemlja koja poštuje svoju tradiciju. Zato sam rekao da Srbija treba da bude zemlja tradicije uz poštovanje i šajkače ali i modernizacije. Na taj način će Demokrate voditi našu zemlju, usavršavati način života i omogućavati da život bude na prvom mestu“, izjavio je Dragan Šutanovac, predsednik Demokratske stranke. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Šutanovac: Iza svega dobrog učinjenog u Srbiji stoji DS

Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2017

Demokratska stranka obeležila je stranačku slavu Đurđevdan, a predsednik te partije Dragan Šutanovac ocenio je na centralnoj proslavi u Paraćinu da od 1990. godine i obnavljanja rada DS-a "ne postoji ništa dobro što je učinjeno u Srbiji a da to nisu vodile demokrate"...Šutanovac je naveo i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.