Šutanovac: DS pouzdan partner ljudima, nastavljamo borbu

Izvor: B92, 16.Dec.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: DS pouzdan partner ljudima, nastavljamo borbu

Negotin -- DS će nastaviti da se bori za sve ljude u svim mestima u Srbiji, uprkos bojkotu pojedinih opozicionih grupa i raznim opstrukcijama vlasti.

To je izjavio lider DS Dragan Šutanovac.

On je u Negotinu, gde će 24. decembra biti održani lokalni izbori, rekao da je DS, "dok su drugi razmišljali da li treba da učestvuju na izborima", već odavno bila u kampanji.

"Za nas to nije dilema, ne zarad DS, već zarad građana, meštana, onih koji žele promene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovim mestima i kojima mora da se ponudi izbor", kaže Šutanovac.

On je naveo da najavljeni bojkot lokalnih izbora od pojedinih stranaka i pokreta ne ide nikome u prilog.

Šutanovac kaže da je zato izuzetno važno da 24. decembra građani izađu u što većem broju na glasanje na lokalnim izborima, koji će osim u Negotinu, biti održani istog dana u Kostolcu, Mionici i Pećincima.

Narodna stranka Vuka Jeremića i Pokret slobodnih građana Saše Jankovića pozvali su na bojkot loklanih izbora 24. decembra

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šutanovac: Najavljeni bojkot izbora pojedinih opozicionih grupa ne ide nikome u prilog

Izvor: Blic, 16.Dec.2017

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je u Negotinu da je Demokratska stranka stabilan, pouzdan, dosledan i uporan partner građanima u celoj zemlji i da će nastaviti da se bori za sve ljude u svim mestima u Srbiji, uprkos bojkotu pojedinih opozicionih grupa i raznim opstrukcijama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.