Surčin: Lokalizacija požara, radnik zadobio lakše opekotine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surčin: Lokalizacija požara, radnik zadobio lakše opekotine

U toku je lokalizacija požara koji je danas izbio u magacinu toalet papira u beogradskom naselju Surčin, saopštio je MUP.

U požaru jedan radnik zadobio je lakše opekotine po ruci i glavi i njega su prevezle ekipe Hitne pomoći, dok je trojci radnika ukazana lekarska pomoć, jer su se nagutali dima.

U intervenciji učestvuje 30 vatrogasca-spasilaca iz Vatrogasno-spasilačkih jedinica Zemun, Surčin, Voždovac i Obrenovac sa 14 vozila.

Dojava o požaru dobijena je oko 9.40 sati. Blic je objavio da je požar izbio u hali fabrike "Femić" koja proizvodi toalet papir, a nalazi se između Ledina i Surčina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Požar u fabrici toalet papira u Surčinu, ima povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2019

SURČIN - Požar u magacinu toalet papira u Surčinu trenutno gasi 24 vatrogasca sa sedam vozila, rečeno je u MUP-u Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.