Suprug Mine Lazarević nagodio se za godinu dana zatvora

Izvor: Press, 31.Avg.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug Mine Lazarević nagodio se za godinu dana zatvora

Baletan Goran Stanić, nagodio se sa Tužilaštvom da za godinu dana zatvora prizna da je tukao suprugu glumicu Minu Lazarević, kao i da je bez dozvole držao vatreno oružje.
        Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici i nedozvoljheno držanje vatrenog oružja, koje nije dozvoljeno građanima, kao i veću količinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << municije, precizira se u informaciji Tužilaštva dostavljenoj Tanjugu. Dodaje se da su se Tužilaštvo i okrivljeni sporazumeli na kaznu od godiinu dana zatvora. Pomenuti sporazum prosleđen je Prvom osnovnom sudu u Beogradu koji ga je prihvatio, Stanića oglasio krivim i izrekao kaznu zatvora od godinu dana, navodi Tužilaštvo. Porodično nasilje se dogodilo između 1. i 2. avgusta u porodičnom stanju ali nije odmah prijavljeno. Tek kada je Stanić zapucao iz automatske puške pozvana je policija, koja je u njihovom stanu pronašla i drugo oružje za koje se utvrđuje da li je manevarsko. Mediji su preneli da su se Mina i Goran venčali 2008. godine i da imaju dvoje dece koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio.  Glumica ima i sina iz prvog braka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.