Sukob Miloša Bojanića i Dalile Dragojević: Žestoko vređanje na nacionalnoj osnovi

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob Miloša Bojanića i Dalile Dragojević: Žestoko vređanje na nacionalnoj osnovi

PEVAČ Miloš Bojanić i zadrugarka Dalila Dragojević imali su žestok sukob u kojem su pale teške reči i vređanje na nacionalnoj osnovi. Bojanić je Dalilu nekoliko puta nazvao vehabijom, te je produkcija morala da reaguje. Miloš je kažnjen dvonedeljnim honorarom, a Dalila se zahvalila produkciji na brzoj reakciji. Kako mu Dalila nije ostala dužna, pevač se uputio ka kapiji i tražio da napusti Belu kuću kako ne bi napravio neku glupost i, kako je rekao, završio u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zatvoru. - Stoj, tu ti je mesto ispred kapije, keru jedan - vikala je besna učesnica "Zadruge 3", a potom se povukla u spavaonicu. Tamo je cimerima objasnila kako je Bojanić tokom učešće u "Farmi" imao slične ispade, kao i da je i tada vređao ljude na nacionalnoj osnovi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Udarili ga po džepu! Miloš Bojanić prozvao Dalilinog oca, pa ostao bez honorara

Izvor: Svet, 09.Nov.2019, 13:43

Sinoć, u četvrtak 7. novembra, u “Zadruzi” došlo je do ozbiljnog sukoba između Miloša Bojanića i Dalile i Dejana Dragojevića. Naime, sinoć je bilo veče kada su zadrugari okupljeni za crnim stolom gledali i komentarisali klipove, a nakon klipa u kom Bojanić u društvu Sanija pljuje Dalilu,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.