Suđenje za paljevinu kuće novinara: Bivši predsednik opštine negirao krivicu

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje za paljevinu kuće novinara: Bivši predsednik opštine negirao krivicu

Pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu danas je opčelo suđenje za paljevinu kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića u decembru prošle godine, a prvoptuženi Dragoljub Simonović, tada predsednik opštine Grocka, u potpunosti je negirao optužnicu, dok su trojica ostalih optuženi delimično priznali krivicu. Članak Suđenje za paljevinu kuće novinara: Bivši predsednik opštine negirao krivicu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Grupa finskih novinara posetila redakciju Danasa

Izvor: Danas, 20.Sep.2019

Grupa od 28 novinara iz Finske iz različitih medija posetila je danas redakciju lista Danas. Kako kažu, u posetu Beogradu došli su samoorganizovano i dobili su preporuku da obiđu upravo naš list. Članak Grupa finskih novinara posetila redakciju Danasa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.