Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tri auta u Mostaru, fijat završio na krovu

Na magistralnom putu M-17, u mostarskom mjestu Tekija oko 16 sati dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su tri osobe povrijeđene, javljaju federalni mediji.

Kako "Faktor.ba" saznaje od očevidaca, sudarili su se automobili fijat, reno i tiguan, a od siline udara fijat se prevrnuo na krov.

U Operativnom centru MUP-a HNK su samo kratko potvrdili da je došlo do nezgode, te da je uviđaj u toku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U sudaru tri vozila kod Visokog povrijeđeno nekoliko osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2018

SARAJEVO - Na auto-putu Sarajevo-Visoko, u mjestu Čekrčići, večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila, a tri osobe su povrijeđene i prevezene u Kantonalnu bolnicu Zenica, javio je Portal Klix.ba...Prema informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.