Sud Goluboviću ponovo odložio odlazak u zatvor

Izvor: B92, 02.Nov.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud Goluboviću ponovo odložio odlazak u zatvor

Viši sud u Beogradu ponovo je odložio Kristijanu Goluboviću stupanje na izdržavanje kazne od osam godina zatvora i to do 5. januara sledeće godine.

Tom pravosnažnom odlukom preinačena je odluka Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji je početkom oktobra odbio Golubovićevu molbu za odlaganje izvršenja kazne, objavljeno je danas na sajtu Višeg suda.

Na prvosteenu odluku Golubocih je uložio žalbu, koju je Viši sud usvojio i ponovo mu odložio izvršenje kazne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za još tri meseca.

U informaciji suda se ne navodi zbog čega je izvršenje kazne ponovo odlozeno.

Golubović inače učestvuje u rijaliti programu "Farma".

Izvršenje kazne Golubović je već dva puta odlagano na po tri meseca, zbog rođenja deteta.

Golubović je prošle godine u novembru pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja.

Apelacioni sud u Beogradu mu je tada smanjio kaznu sa 14 na osam godina u zatvora.

Kako je u pritvoru, koji se uračunava u kaznu već proveo četiri godine i četiri meseca, ostaje mu da odsluži manje od četiri godine.

Golubović je i ranije bio u srpskom zatvoru zbog iznude, dok je u inostranim zatvorima bio zbog raznih krivičnih dela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUD ODLUČIO Kristijan ne ide u zatvor do januara

Izvor: Blic, 02.Nov.2015

Viši sud u Beogradu ponovo je odložio Kristijanu Goluboviću stupanje na izdržavanje kazne od osam godina zatvora i to do 5. januara sledeće godine...Tom pravosnažnom odlukom preinačena je odluka Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji je početkom oktobra odbio Golubovićevu molbu za odlaganje izvršenja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.