Studio B i Kopernikus jedini u trci za nacionalnu frekvenciju?

Izvor: Danas, 18.Okt.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studio B i Kopernikus jedini u trci za nacionalnu frekvenciju?

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) će na narednoj sednici odlučivati da li će dozvolu za dodelu nacionalne frekvencije dobiti Studio B ili „Kopernikus Cable Network“, iako su se na konkurs prijavile četiri televizije, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS). Članak Studio B i Kopernikus jedini u trci za nacionalnu frekvenciju? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

UNS: REM na narednoj sednici o frenkvenciji Studiju B ili Kopernikusu

Izvor: RTS, 18.Okt.2018

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) će na narednoj sednici odlučivati da li će dozvolu za dodelu nacionalne frekvencije dobiti Studio B ili "Kopernikus", iako su se na konkurs prijavile četiri televizije, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS). ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.