Stravični snimci sa razorenih Bahama; Kamioni nose leševe FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravični snimci sa razorenih Bahama; Kamioni nose leševe FOTO/VIDEO

Uragan Dorijan, koji danima preti Sjedinjenima Američkim Državama, u ponedeljak je potpuno razorio Bahame.

Pričinjena je ogromna materijalna šteta, a poplave nakon uragane odnele su i ljudske živote.

Ogromna je šteta u gradu na Abaku Marš Harbur, koji je doslovno završio pod vodom. Objavljena je fotografija iz grada na kojoj se vide tela na kamionu, prenosi Indeks.hr.

Zasad, prema službenim ali nepotpunim izveštajima, pet je osoba poginulo, a "Bahamas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pres" piše kako je spisak nestalih sve veći te da će biti i više mrtvih.

"Svaka soba u kući puna je vode. Sav nameštaj pluta... Sve je uništeno. Nikad nisam doživela nešto slično. Uragan Metju je bio grozan, mislila sam da je to bilo najgore. Ali ovo sada je deset puta gore", ispričala je za Si-En-En Šani Boud iz Marš Harbura.

Uragan Dorijan oslabio je na oluju treće kategorije.

Nacionalni centar za uragane u Majamiju navodi da je Dorijan nepomičan severno od ostrva Grand Bahama, koje je potresao uragan više od 24 sata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Užasavajući snimci sa Bahama: Kamionom odvlačili tijela žrtava uragana

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2019

Uragan Dorijan, koji danima prijeti Sjedinjenima Američkim Državama, u ponedjeljak je potpuno razorio Bahame.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.