Stravična smrt tokom hapšenja El Čapovog sina: Policajac izrešetan sa 155 metaka

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična smrt tokom hapšenja El Čapovog sina: Policajac izrešetan sa 155 metaka

Sinaloa -- Nastradali policajac bio je član meksičke jedinice koja je bila zadužena za operaciju izručenja Ovidija Guzmana, sina kralja droge Hoakima El Čapa Guzmana.

Hapšenju je prethodio incident 17. oktobra kada su se sukobili članovi kartela Sinaloa i policija, kada je Guzman uhapšen, ali ubrzo pušten na slobodu.

Vlasti zadužene za ovaj slučaj nisu utvrdile ko direktno stoji iza ovog napada, sumnja se na organizovanu kriminalnu grupu, ali detaljnije informacije će biti objavljene nakon istrage.

Na uznemiravajućem snimku se vidi kako naoružani napadači otvaraju vatru na policajca u momentu kada automobili staju jedan kraj drugog:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.