Stravična nesreća u Zemunu: Delovi vozila razbacani po putu, auto prepolovljen VIDEO

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 23:49

Stravična nesreća u Zemunu: Delovi vozila razbacani po putu, auto prepolovljen VIDEO

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila dogodila se večeras oko 21 čas u Zemunu, preneli su mediji.

Kako se vidi na snimku podeljenom na stranici "moj_beo_grad" na Instagramu, nekoliko vozila je oštećeno u sudaru.

Saobraćajna nesreća se dogodila kod Altine, a prema prvim, nezvaničnim informacijama, jedno vozilo je velikom brzinom "uletelo" u prostor benzinske pumpe, oštetivši dva druga putnička automobila.

U sudaru su učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri vozila.

Vozać crnog "audija" se kretao ogromnom brzinom ka semaforu, a pošto nije uspeo da zakoči prešao je na trotoar na trotoar, a zatim udaro u "opel korsu" i "pasat".

Policija se nalazi na licu mesta, saobraćaj se propušta kontrolisano, a informacije o eventualnim povređenim licima biće naknadno saopštene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.