Strahujemo za mamin život, molimo se Bogu za nju: Ispovest ćerke povređene Sandre Dende KIDA DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Strahujemo za mamin život, molimo se Bogu za nju": Ispovest ćerke povređene Sandre Dende KIDA DUŠU

Poznata voditeljka nalazi se u veštačkoj komi

Sestra Nina, tata i ja smo jako uplašeni za mamu, strahujemo za njen život, pogotovo jer su nam lekari u nedelju rekli da se molimo Bogu da preživi.

Ovo je istakla Ana, čerka novinarke i producentkinje Sandre Dende, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći u nedelju na lokalnom putu u Kovinu.

Pročitajte i:

Sandra, koja je radila u televizijskoj emisiji "Kuća od srca" i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je u tom trenutku išla da obiđe kuću koju su gradili jednoj porodici, nalazila se u automobilu "opel", kojim je upravljala Dragana J., kada je vozilo upalo u kanal dubok tri metra i prevrnulo se.

- Mama se vozila u automobilu sa Draganom, ženom koja radi kao producent i organizator emisije, i sa sinom čoveka kom se kuća gradi. Dragana nije imala vozačku dozvolu, to niko nije znao - rekla je potresena Ana Denda.

Kako devojka objašnjava, njena majka je veoma odgovorna i ne voli brzu vožnju, a poznata je i kao neko ko vodi računa sa kim seda u automobil.

- Odlično poznajem svoju majku, znam koliko se plašila brze vožnje i koliko je pazila sa kim se vozi. Da je znala da Dragana nema dozvolu, nema šanse da bi sa njom ušla u automobil. Prvu noć je stanje stabilno, ali su nam lekari rekli da je stanje kritično prvih 48 sati - ispričala je Sandrina ćerka.

Sandra Denda se nalazi u veštačkoj komi na odeljenju intenzivne nege kako bi se oporavila. Ona je, prema nezvaničnim informacijama, doživela teški potres mozga, slomljena joj je kost u blizini kuka, polomljena su dva rebra, kao i kosti lica.

- Trebalo bi a joj sutra bude operisana vilica, pošto je smrskana u udesu - rekao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.