Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2018, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjuard zaigrao na letu i iznenadio putnike

Putnicima avio-kompanije Rajan er na letu iz Đenove za Bornmut priređen je prizor za pamćenje.

Stjuard Paolo, nakon što je sa svojim kolegom podijelio osvježenje putnicima, nekoliko minuta pred slijetanje zaplesao je uz pjesmu Britni Spirs "Toksik“.

Nastup je započeo skidanjem sakoa, a onda je igrao sve dok je pjesma trajala. Putnici su počeli da se smijju, a onda i da snimaju performans.

"Zabavu su nam najavili preko mikrofona. Nisam mogla da verujem. To su trenuci koje ne gledaš iz prve ruke, već vidiš na internetu. Svima se dopalo, na kraju su svi aplaudirali", rekla je jedna od putnica za "San" .

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BILO JE NEOČEKIVANO I GRATIS! Ono što je STJUARD uradio u avionu, putnici će dugo PAMTITI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018

Prizor za pamćenje...Putnicima avio-kompanije Rajan er na letu iz Đenove za Bornmut priređen je prizor za pamćenje...ODUŠEVILI RODBINU I PRIJATELJE! Tata i ćerka napravili spektakularan šou za pamćenje! (VIDEO)..Stjuard Paolo, nakon što je sa svojim kolegom podelio osveženje putnicima, nekoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.