Stiglo upozorenje RHMZ, BUDITE SPREMNI! Danas i sutra obilne padavine, evo kakvo nas vreme OČEKUJE NAREDNIH DANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 07:52

Stiglo upozorenje RHMZ, BUDITE SPREMNI! Danas i sutra obilne padavine, evo kakvo nas vreme OČEKUJE NAREDNIH DANA

Sledi pravi temperaturalni šok

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za područje Srbije na veliku količinu padavina danas i sutra.

Danas se u zapadnim i jugozapadnim krajevima ponegde očekuje jaka kiša i pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 mm za 3 sata.

U subotu na istoku i severoistoku kiša ponegde sa količinom padavina većom od 30 mm za 12 sati.

U Srbiji će ujutro i pre podne na severu, a posle podne i uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u ostalim krajevima naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Na zapadu i jugozapadu ponegde velika količina padavina. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 18, najviša od 20 na severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu naoblačenje i zahlađenje sa kišom. Više padavina posle podne, uveče i noću. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura 18, najviša 23 stepena.

U subotu pretežno oblačno i sveže, mestimično kiša, na jugu i pljuskovi sa grmljavinom.

Više padavina na istoku i severoistoku. U nedelju promenljivo oblačno, mestimično pljuskovi i grmljavina.

Od ponedeljka do srede pretežno sunčano i toplije. U četvrtak i petak promenljivo oblačno i svežije, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.