Izvor: N1 televizija, 01.Mar.2021, 00:04

Stiglo još 100.000 Sputnjika V za revakcinaciju, dočekao ih ambasador, Vučić…

U nedelju uveče u Srbiju je stigao novih kontingent ruskih vakcina Sputnjik Ve, koje su na aerodromu dočekali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ambasador Aleksandar Bocan Harčenko i ministri Zaltibor Lončar i Nenad Popović. Vučić je pojasnio da se radi o 100.000 druge doze - za revakcinaciju. Očekujem za nekoliko dana i veliku isporuku kineskih vakcina, rekao je.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jutarnji program za Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Mar.2021

U Srbiju sinoć stiglo još 100.000 vakcina Sputnjik V. O privrednoj saradnji Srbije sa zemljama regiona, za RSE govori savetnik predsednika Privredne komore Nenad Đurđević. U Mostu RSE, o tome da li je Srbija prezadužena, govorili ekonomisti Danica Popović i Goran Radosavljević.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.