Stigao odgovor Škora Kolindi: Vulgarnim gestom je pokazala svoje pravo lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 15:26

Stigao odgovor Škora Kolindi: "Vulgarnim gestom je pokazala svoje pravo lice"

Kaže da je ovim srušena teza da je on doveo Milanovića na vlast

Predsednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro komentarisao je "srednji prst", koji mu je uputila bivša predsednica Kolinda Grabar Kitarović, ocenivši da je tim, kako je rekao, vulgarnim gestom pokazala zapravo svoje pravo lice.

Grabar-Kitarović je pokazivanjem "srednjeg prsta" dala podršku ženama koje su na taj način reagovale na Škorinu izjavu o silovanim ženama i trudnoći.

Za tu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kampanju, kojoj se pridružila Grabar Kitarović, Škoro kaže da je veoma ružna, a da joj se ona pridružila "jednim vrlo vulgarnim gestom".

Dodao je i da je upravo tim "srednjim prstom" srušena teza da je on na vlast doveo predsednika Zorana Milanovića.

Prema njegovim rečima, između Grabar-Kitarović za koju kaže da je "lažna demohrišćanka" i ljudi koji podržavaju nju, Andreja Plenkovića I Gordana Jandrokovića nema razlike u odnosu na Milanovića.

vidite vi ovog krkanluka i primitivizma https://t.co/EAZFQUVmvH

— Andrej (@Andrej10770208) June 17, 2020

- Birači su se tada odlučili za iskrenog i pravog socijaldemokratu i levičara, a lažni demohrišćani upravo su juče prokazali - rekao je Škoro.

Dodao je da su "oni isti i imaju isti sistem vrednosti".

- Taj srednji prst nije samo srednji prst Miroslavu Škori, nego je pokazan celom hrvatskom narodu, svim vernicima, kardinalu koji je podržavao Grabar-Kitarović. To je jedna sramota za hrvatski narod - naveo je Škoro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.