Stigao krvavi paket: Jezive pretnje ukrajinskoj amabasadi u Zagrebu

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 14:11

Stigao "krvavi paket": Jezive pretnje ukrajinskoj amabasadi u Zagrebu

Nekoliko ukrajinskih ambasada i konzulata u inostranstvu primilo je "krvave pakete" u kojima su se nalazile životinjske oči.

To je objavilo danas ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova, prenosi Rojters.

Paketi, natopljeni tečnošću karakteristične boje i mirisa, poslati su ambasadama Kijeva u Hrvatskoj, Mađarskoj, Holandiji, Poljskoj i Italiji, generalnim konzulatima u Napulju i Krakovu i konzulatu u Brnu, napisao je portparol Oleg Nikolenko na Fejsbuku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Podsetimo, juče je objavljeno da je serija pisama-bombi poslata na više mesta u Španiji, uključujući i ukrajinsku ambasadu u Madridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukrajinska ambasada u Zagrebu dobila je paket sa životinjskim očima

Izvor: Danas, 02.Dec.2022

Nekoliko ukrajinskih ambasada u inostranstvu dobilo je "krvave pakete" u kojima se nalaze oči životinja, saopštilo je danas ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova, prenosi Rojters.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.