Stigao još jedan avion sa medicinskom pomoći: Večeras se šalje poruka solidarnosti i zajedništva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao još jedan avion sa medicinskom pomoći: "Večeras se šalje poruka solidarnosti i zajedništva" (VIDEO)

Stiglo je još respiratora i testova.

Još jedan avion sa medicinskom pomoći i opremom za Srbiju u borbi protiv virusa korona sleteo je večeras na beogradski aerodorom, a dočekala ga je premijerka Ana Brnabić, koja je poručila da se večeras šalje poruka solidarnosti i zajedništva.

Medicinska oprema i pomcoh dopremljena je iz Kine, a troškove prevoza snosi EU, dok je u organizaciji pomogao Razvojni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << program UNDP.

Sa premijerkom opremu su na aerodromu dočekali ambasadorka Kine Čen Bo, šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, stalna predstavnika UNDP u Srbiji Fransin Pikap, kao i predstavnik kompanije HBIS.

- Ako mogu da kažem da postoji jedna poruka koju saljemo večeras , to je poruka solidarnosti i zajedništva. Ovo je prelep primer kako svet postaje jedno u teškim vremenima - rekla je Brnabić.

Avion je dovezao medicinsku opremu, respiratore, kličnike i transportne, zaštitnu opremu, maske, kao i testove za Covid 19.

Deo opreme kuplila je Srbija, a deo su donirale Kina i kineske privatne kompanije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na beogradski aerodrom sleteo još jedan AVION IZ KINE sa medicinskom opremom. Brnabić: Poslali smo poruku solidarnosti i zajedništva

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Još jedan avion s medicinskom opremom iz Kine sleteo je večeras na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde ga je sačekala i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Nastavak na Blic...

Još jedna tura medicinske pomoći stigla u Beograd, Brnabić poručila: "Ovo zajedništvo će nam pomoći da sačuvamo živote u Republici Srbiji" (VIDEO/FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2020, 00:32

Kineski avion sa medicinskom pomoći sleteo je večeras na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" Večeras se u Srbiju doprema još jedan kontigent medicinske pomoći Srbiji, a na aerodromu Nikola Tesla, dočekala ga je premijerka Ana Brnabić, kao i ambasadorka Kine Čen Bo.Kineski...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.