Stigao DRZAK ODGOVOR Albanaca: Oglasila se LAŽNA DRŽAVA o zahtevu Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 17:49

Stigao DRZAK ODGOVOR Albanaca: Oglasila se LAŽNA DRŽAVA o zahtevu Rusije

Priština i dalje optužuje Srbiju

Iz Prištine su se oglasili povodom poziva ruskog ministarstva spoljnih poslova da ukinu takse na robu iz Srbije.

Ministarstvo spoljnih poslova lažne države Kosova je saopštilo da mere reciprociteta još nisu u potpunosti počele da se primenjuju, jer se čeka da Srbija "prva ukloni barijere" koje je prema tim navodima postavila, prenosi portal Kosovo online pozivajući se na prištinski Kljan Kosova.

- Mere su odraz brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepreka koje je Srbija nametnula Kosovu. Kosovo još nije počelo da primenjuje širok spektar barijera koje Srbija već primenjuje prema Kosovu. Nudimo Srbiji priliku da razmisli i ukloni prepreke - navodi se u saopštenju.

Ministarstvo lažne države je navelo i da odnosi dve strane ne mogu da se jednostrano normalizuju već moraju da "odražavaju volju obe strane".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.