Stefanović pozvao roditelje pretučenog učenika na razgovor

Izvor: N1 televizija, 18.Dec.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović pozvao roditelje pretučenog učenika na razgovor

Nebojša Stefanović pozvao je roditelje pretučenog učenika niške gimnazije na razgovor, potvrđeno je za N1.

Povodom pisma koje mu je uputila majka pretučenog ucenika niške gimnazije, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u izjavi za "Blic" kaže da najoštrije osuđuje svako nasilje.

"Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju u našim školama. Pozvali smo roditelje da dođu na razgovor kod mene, primiću ih u bilo kom terminu koji njima odgovara. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Želim da razgovaramo o ovom slučaju i da zajedno vidimo šta je to što sistem i država mogu da preduzmu i u slučaju njihovog sina, ali i za ubuduće, da se ovakve stvari ne bi ponovo dešavale", kaže Stefanović.

Učenik trećeg razreda gimnazije "9. maj" P. R. zadobio je povrede glave, kada su ga u četvrtak na času hemije u popodnevnoj smeni letvama pretukla dva učenika Trgovinske škole.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.