Stefanović nagradio policajce zbog dve uspešne akcije u istom danu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2020, 13:12

Stefanović nagradio policajce zbog dve uspešne akcije u istom danu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović novčano je nagradio pripadnike beogradske kriminalističke policije koji su, u dve odvojene akcije, zaplenili 150 kilograma droge i uhapsili čoveka koji je naoružan upao u baštu jednog kafića na Vračaru.

"Brze akcije i dobre informacije koje su dovele do hapšenja osumnjičenih za ova krivična dela pokazale su da treba da imamo potpuno poverenje u našu policiju, koja 24 časa radi svoj posao kako bi građani Beograda, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i cele zemlje bili mirni i sigurni", zaključio je Stefanović.

Ministar je naglasio da očekuje i dalje zalaganje pripadnika policije kako bi Beograd, ali i svi ostali gradovi u Srbiji, bili bezbedni od kriminalaca, pre svega od narko-dilera.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NAGRADA ZA PRIPADNIKE KRIMINALISTIČKE POLICIJE: Ministar Stefanović pohvalio izuzetnu profesionalnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020

Brze akcije su pokazale da treba da imamo potpuno poverenje u naše policajce...Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović novčano je nagradio pripadnike kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd koji su, u dve odvojene akcije, zaplenili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.